Роналдо наел детектив да следи изнасилената от него жена


Роналдо наел детектив да следи изнасилената от него жена
Снимка: Getty Images/Guliver

4418 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е наел частен детектив, който да следи американката Катрин Майорга, която го обвини в изнасилване, съобщава Daily Mail. Португалецът иска от детектива да следи личния живот на жената, за да открие нещо, с което да я дискредитира.

Припомняме, че изданието Spiegel съобщи, че през януари 2010 година футболистът е платил 375 000 долара на Майорга, за да избегне обвинения в сексуално насилие. Инцидентът според изданието е станал през юни 2009 г. в Лас Вегас, където звездата е бил на почивка с близки роднини. Още тогава жертвата е възнамерявала да го съди, но след консултация с адвоката си Роналдо е решил да плати посочената сума на американката, за да си осигури мълчанието ѝ.

НЕМСКО ИЗДАНИЕ ОБВИНИ РОНАЛДО В ИЗНАСИЛВАНЕ, ТОЙ СЕ ЗАКАНИ ДА ГО СЪДИ

Любопитното е, че бащата на Катрин - бившият пожарникар Лари Майорга, бил обучил дъщеря си в самоотбрана, защото се страхувал за нейната безопасност. Самият Роналдо отрече за изнасилването, заявявайки, че жената опитва да стане известна на негов гръб. Португалецът ще съди изданието, което публикува новината за изнасилването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички