Немско издание обвини Роналдо в изнасилване, той се закани да го съди


Немско издание обвини Роналдо в изнасилване, той се закани да го съди

3591 0

Немското списание Der Spiegel обвини футболиста на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, че през 2009 година е изнасилил жена, а след това е купил мълчанието й. Разкритията бяха публикувани на сайта на изданието днес.

По информация на източник на медията, инцидентът се е случил на 12 юни 2009 година в Лас Вегас, където Роналдо е бил на почивка заедно с брат си и братовчед си. Тогава 20-годишна американка подава сигнал в полицията, че е била изнасилена от него.

За да потулят случая обаче, Роналдо и адвокатът му плащат на предполагаемата жертва 375 хил. долара и я принуждават да не предявява обвинения срещу футболиста.

Фирмата, коато представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, веднага реагира и излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание, че с куп пари той е успял да скрие обвинение в изнасилване от преди години.

"Става дума за чисто журналистическа фантазия. Въпросната „жертва“ така и не е обявена. В цялата информация се използват инициали, обмяна на мейли между адвокати, които нямат връзка с Кристиано Роналдо и чиято идентичност не се посочва.“

"Информацията на Der Spiegel е фалшива и Кристиано Роналдо е решен да вземе всички легални мерки, с които може да си послужи, за да възстанови несправедливо нарушената си репутация“, намеква фирм

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички