Роналдиньо обяви какво ще направи след освобождаването си от затвора


Роналдиньо обяви какво ще направи след освобождаването си от затвора
Снимка: Getty Images/Guliver

2100 0

Бившата футболна звезда Роналдиньо говори за първи път след ареста си в Парагвай. В началото на март бразилецът и брат му се оказаха зад решетките, тъй като са опитали да преминат границата на Парагвай с фалшиви документи. След 32 дни двамата бяха пратени под домашен арест в столицата Асунсион.

Роналдиньо заяви, че с брат му са били много изненадани да научат, че документите им са фалшиви. Двамата са съдействали на полицията за изясняване на случая.

"Новината, че ще бъдем арестувани беше сериозен удар, никога не съм мислил, че ще попадна в подобна ситуация. Целият ми живот беше насочен към постигане на високо професионално ниво и доставяне удоволствие на хората с моя футбол", коментира бившата звезда на Барселона.

"Имам вяра. Винаги се моля всичко да е наред. Надявам се това да приключи скоро. Първото нещо, което ще направя след освобождаването, ще бъде да целуна мама, която бе у дома през цялото това време след началото на пандемията. После ще обмисля последствията от тази ситуация и ще продължа с вяра и нови сили", допълни той. А как Диньо отпразнува рождения си ден в затвора вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички