Родата на Алекса даде благословията си за връзката му с олимпийката Елица Янкова


Родата на Алекса даде благословията си за връзката му с олимпийката Елица Янкова
Снимка: Instagram

6146 0

Бронзовата медалистка на България от олимпийските игри в Рио де Жанейро - Елица Янкова, е била одобрена за сръбска снаха. Гаджето на боркинята - Алекса Ерски, я е представил пред родата си след края на снимките на "Игри на волята", където и двамата участваха, пише "България Днес".

Двамата състезатели по борба са пътували до Белград наскоро, където Ерски е срещнал любимата си с родителите и близките си. Чаровната Елица е успяла бързо да спечели одобрението им, пише изданието. Още повече че, подобно на Алекса, тя е спортист и го разбира отлично.

В "Игри на волята" българката призна, че борбата я е срещнала с нейния любим. Те се познават от няколко години, но връзката им започва през лятото на 2021 г. Оттогава двамата са неразделни, като сърбинът прекарва по-голямата част от времето си в България заради Янкова. Той обаче не занемарява подготовката си, а просто тренира тук. След медала в Рио Янкова обяви, че е знаела, че ще успее.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички