Ели Янкова бе посрещната като герой в родното си училище


Ели Янкова бе посрещната като герой в родното си училище

2277 0

Бронзовата ни олимпийска медалистка Елица Янкова се срещна с учениците от спортното училище "Георги Бенковски" във Варна, чийто бивш възпитаник е. На събитието тя бе със своя баща Атанас Янков и първият й треньор Наско Сичанов.

Състезателката ни по борба бе посрещната като истинска шампионка от младите спортисти. Най-разпалени бяха учениците, трениращи борба, за които Елица вече е един от идолите им. След края на срещата се изви огромна опашка от ученици, които искаха да се докоснат и снимат със състезателката по борба.

Елица Янкова: Знаех, че ще взема медала

"Споделяме цялата емоция от твоите успехи. Много се радвахме, тръпнахме, стискахме палци и подскачахме заедно с теб. Пожелавам ти да бъдеш здрава, упорита, каквато си, много емоционална и да не губиш ентусиазма, който носиш в себе си", с тези думи директорът на школото Евелина Янчева приветства медалистката ни, информира "24 часа".

"Изключително много благодаря на учителите, които са ме възпитали. Деца, следвайте си мечтите и тренирайте много", каза пред учениците Елица Янкова.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички