Рекорд! Гугъл призна за исторически трафик по време на финала на Световното първенство


Рекорд! Гугъл призна за исторически трафик по време на финала на Световното първенство
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

970 0

Световното първенство в Катар бе повод за счупване на много рекорди. То ще остане завинаги в историята като изключително любопитно, зрелищно и непредсказуемо. Финалният двубой между Аржентина и Франция бе и същинската "черешка на тортата" на турнира.

Двубоят, след който "гаучосите" ликуваха, от мнозина бе определен като един от най-великите такива в историята. Зад това твърдение могат да застанат и от Гугъл.

По време на финала браузърът записа най-големия трафик в историята си. Това потвърди главният изпълнителен директор на корпорацията Сундар Пичай.

"Търсачката записа своя най-висок трафик от 25 години по време на финала на Световното първенство. Изглеждаше сякаш целият свят търси само едно нещо", написа специалистът в своя профил в Туитър.

Интернет буквално бе "залян" след триумфа на Лео Меси и компания. Малко след успеха аржентинецът публикува снимка в Инстаграм, която само за часове подобри рекорда за най-харесвана такава на спортист в тази социална мрежа.

Ето с каква проява вратарят на "гаучосите" Емилиано Мартинес "взриви" интернет

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички