Голмайсторът на Реал Мадрид: Готов съм да се пробвам в бойните спортове


Голмайсторът на Реал Мадрид: Готов съм да се пробвам в бойните спортове
Снимка: Guliver/GettyImages

2474 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че е готов да предприеме голямо предизвикателство, след като сложи край на футболната си кариера. Френският стрелец имаше ключова роля при спечелването на титлата на мадридчани, като отбеляза 21 гола. Само Лионел Меси има повече попадения - 25.

Таранът отговаряше на въпроси на свои последователи в социалните мрежи, като едно запитване дойде от френския кикбоксьор Фуад Езбири, с когото футболистът е приятел и е тренирал в миналото.

"Обичам бойните изкуства, вярно е. Обичам да тренирам, вече сме тренирали заедно. Защо да не тренирам с вас 6 месеца след края на футболната ми кариера? Ако решите, че ще съм готов да се бия, няма проблем. Кълна се в Бога, навит съм", като разки още, че се възхищава на боксовата легенда Майк Тайсън.

А на въпрос още колко му остава да играе на високо ниво: "Работя здраво. Внимавам много за всичко, което правя, грижа се за себе си, опитвам се да изстискам максимума от себе си. Зная, че кариерата ми не започва сега, но възрастта не значи нищо", каза Бензема. А какво заяви нападателят преди двубоя с Манчестър Сити в Шампионска лига - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички