Разкриха самоличността на трети загинал в катастрофата с Коби Брайънт


Разкриха самоличността на трети загинал в катастрофата с Коби Брайънт
Снимка: Getty Images/Guliver

1760 0

След като смъртта на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана беше потвърдена официално, стана ясно името и на трета жертва на катастрофата с хеликоптер в Калифорния в неделя. Инцидентът отне живота на баскетболната легенда и първото от четирите му деца, а според CNN, сред загиналите е и баскетболният треньор от окръг Ориндж Кристина Маузер. Смъртта ѝ бе потвърдена от нейния съпруг Мат Маузер.

"Децата ми и аз сме опустошени. Днес загубихме красивата си съпруга и мама при катастрофа с хеликоптер. Моля, уважавайте личния ни живот. Благодаря за всички добри пожелания, те означават толкова много", написа мъжът във Фейсбук. Допълнително потвърждение за загубата на треньорката даде и кметът на Коста Меса, Калифорния - Катрина Фоли. Тя написа в Туитър вчера, че смъртта на Маузер е причинила "толкова много болка за толкова много местни семейства".

Кристина Маузер е била помощник-треньор по баскетбол на момичета в частното основно училище в окръг Ориндж "Харбър Дей Скуул". Тя е един от деветимата пътници в хеликоптера, загубили живота си, след като машината се разби и запали край хълмовете в Калабасас, Калифорния. Имената на останалите шестима засега не са ясни. А какво може да е причинило трагедията вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички