Разкриха ли единствения човек, отказал да участва в "Мача на надеждата"?


Разкриха ли единствения човек, отказал да участва в "Мача на надеждата"?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7096 0

След края на "Мача на надеждата" "виновникът" за него Стилиян Петров призна, че не всички, които е поканил да се включат в него, са откликнали. Днес бе разкрито едно от имената, които са отказали да подкрепят благотворителното събитие.

Според "България Днес" бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал на Петров. Нещо повече - той е единственият, който го е направил. Ясна е и причината за това - той не е искал да се засича със собственика на "сините" Наско Сираков и с новия директор Даниел Боримиров.

"Да, има човек, който отказа. Но няма да му кажа името, защото каузата е позитивна. Не искам да навлизам в тези неща. Всеки си има мнения, виждания, пререкания. Но съвсем нормално, аз съм го очаквал.

За мен не е проблем. Хората, които дойдоха днес да зарадват всички фенове и вас, показват големи сърца", обясни Стенли след събитието. А ето как Стилиян обобщи "Мача на надеждата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички