Попитаха Жан Тод за състоянието на Михаел Шумахер, а той даде много емоционален отговор


Попитаха Жан Тод за състоянието на Михаел Шумахер, а той даде много емоционален отговор
Снимка: Getty Images/Guliver

4147 0

Бившият шеф на отбора на Ферари във Формула 1 - Жан Тод, който е и много близък на Михаел Шумахер и неговото семейство, за пореден път говори за германеца.

Приятелството Шумахер - Тод

На 29 декември ще се навършат 10 години от злощастния инцидент, който легендата на моторните спортове претърпя при каране на ски във Френските Алпи. Оттам насетне неговата съпруга - Корина Шумахер, избра да пази всичко случващо се около Шуми под секрет, но Жан Тод е един от малцината, който продължава да се вижда с него.

"Михаел е приятел, считам го за част от моето семейство. Ходя да го виждам редовно и в миналото сме следили Формула 1 заедно по телевизията", споделя Тод в интервю за "La Stampa".

Когато обаче бе попитан за здравето на Шумахер, той не пожела да каже нищо по този казус: "Това е личен въпрос. Единственото нещо, което ще кажа, е, че обожавам Михаел, обожавам семейството му и е редно да уважавам тяхното желание. Връзката с него отначало беше просто професионална, след това все по-близка, докато се превърна в страхотно приятелство", добави още французинът.

Всички фенове на Формула 1 тъгуват и проклинат черния за спорта 29 декември. Състоянието на Шумахер продължава да се пази в тайна, а неговият брат Ралф - направи емоционална изповед за Михаел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички