Попитаха Григор за Шарапова, а той отговори: Още може да ревнувате (ВИДЕО)


Попитаха Григор за Шарапова, а той отговори: Още може да ревнувате (ВИДЕО)

4195 0

Григор Димитров преодоля втория кръг на Ролан Гарос и е в очакване на третия си мач, но пресконференцията след победата му срещу Андрей Мартин бе белязана от забавен момент. Един от репортерите попита първата ни ракета какво прави бившата му приятелка Мария Шарапова.

Той дори призна, че винаги е ревнувал от Гришо: "Надявам се, че ще приемете един въпрос извън основната тема. Поддържате ли все още контакт с Мария Шарапова? Знам, че поехте по различни пътища, но винаги съм ви завиждал".

Григор се засмя и каза шеговито: Още може да ревнувате. Тя е добре, винаги сме поддържали добра приятелска връзка. Надявам се, че я следвате в Instagram – може би тогава ще знаете какво прави. Не се тревожа за нея. Мисля, че тя е на добро място, на добър етап от живота си“, каза бившият №3.

"Тя е такъв тип човек, който може да направи трудно решение и такъв преход“, каза Димитров във връзка с отказването от тениса на Шарапова. „Искаше ми се да мога да ви споделя повече“, сподели още първата ни ракета. Ето как коментира той решението за оттеглянето на Шарапова в началото на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички