Григор Димитров: Само любов и уважение за Шарапова


Григор Димитров: Само любов и уважение за Шарапова

9972 0

Първата ракета на Българя Григор Димитров също коментира новината за оттеглянето на Мария Шарапова от тениса. Първата ни ракета подкрепи бившата №1 за решението ѝ и показа приятелските си чувства към нея. Двамата бяха двойка над две години, като публично обявиха връзката си през 2013 година и се разделиха през 2015 година.

"Мога да кажа толкова много за нея. Това не е мястото да говоря много по темата, но Мария е тази, която е. Нищо освен любов и уважение за този човек“, каза топ тенисистът след победата на Стан Вавринка в Акапулко.

"Познавам я от много години. Големи приятели сме. Сигурен съм в едно нещо – с каквото и да се заеме оттук нататък, ще направи най-доброто от себе си. Убеден съм, че ще видим още много от нея в бъдеще". Мария Шарапова е спечелила 39 турнира, 36 на сингъл. Печелила е Финалното първенство на WTA през 2004 година, Купата на федерацията (2008). Бившата приятелка на Григор Димитров е сребърен медалист на Олимпийските игри през 2012 година. А в какъв забавен разговор бяха уловени двамата наскоро - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички