Къде да гледаме двубоя Григор Димитров - Роберто Карбайес Баена на Ролан Гарос?


Къде да гледаме двубоя Григор Димитров - Роберто Карбайес Баена на Ролан Гарос?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2294 0

По програма днес трябва да се изиграе третият двубой на Григор Димитров на "Ролан Гарос". Българинът ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбайес Баена, а двубоят е трети по програма на корт "Симон Матьо" в Париж. 

Програмата започва в 12 часа. В първия двубой на този корт един срещу друг ще се изправят Кевин Андерсън и Андрей Рубльов, а след това предстои мач от женската схема между Бурел и Жанг.

Никога досега в своята кариера Григор не се е изправял срещу този тенисист. Карбайес Баена е с две години по-млад от Димитров, играе с дясна ръка и е в професионалния тур от 2011 година. Има една титла в кариерата си - на турнир от категорията АТП 250 през 2018-а. Двубоят ще бъде предавам по БНТ3.

Срещата на Григор обаче може да бъде повлияна от атмосферните условия. Прогнозата за времето във френската столица е да започне да вали дъжд около 5 часа следобед, а това сериозно може да обърка плановете на организаторите, ако дълго време не спре да вали. Междувременно, Пиронкова бе спряна от чехкиня в третия кръг на турнира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички