Тотален шок! Благой Георгиев е като ударен с мокър парцал заради последната си съпруга – Полина му би шута скоропостижно


Тотален шок! Благой Георгиев е като ударен с мокър парцал заради последната си съпруга – Полина му би шута скоропостижно
Снимка: Instagram

5927 0

Премеждията на Благой Георгиев на любовния фронт нямат край! Джийзъса, както е известен бившият футболист, се е разделил и с последната си съпруга, за която се ожени съвсем скоро – на 25 юни в родния курорт Велинград.

Всичко между Георгиев и Полина Спасова е приключило преди около 10-на дни. Шокиращата новина пред колегите от „Блиц“ са разкрили близки до момичето, твърдят от изданието.

Полина, която е дъщеря на хотелиери в Спа столицата на Балканите, е сложила край на връзката си с бившия футболист, се допълва в информацията.

Нали  знаете какво се пее в една песен: „Отшумя като приказка…“. Тяхната приказка беше рекордно къса. Преди 3 месеца се ожениха и сега раздяла. Благойчо си е виновен. Пак. За пореден път. Но сега това е най-шокиращата новина за него“, коментираха пред изданието от обкръжението на Поли.

Тя била стресирана и за момента не желаела да разкрие причините за решението си.  От седмица живеела при своя приятелка в София.

Твърди се, че Джийзъса бил напълно шокиран и не можел да повярва, че Полина е предприела толкова смела постъпка. Георгиев щял да стори и невъзможното, за да си върне Полина и да спаси брака.

Проверка на Sportlive.bg показа, че Спасова е изтрила всички общи снимки с Георгиев от профила си във „Фейсбук“.

А ето защо Николета Лозанова излезе извън релси заради „крадец“.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от ЦСКА

Как едно колебание спря легенда на Ман Сити за... ЦСКА!

Котдивоарската футболна легенда Яя Туре е един от най-именитите футболисти, които са могли да заиграят в българското...

Реклама
Най-четени новини

виж всички