Плашещо: Мадалина призна, че е била близо до смъртта след раздялата с Григор Димитров (СНИМКА)


Плашещо: Мадалина призна, че е била близо до смъртта след раздялата с Григор Димитров (СНИМКА)
Снимка: Instagram

23806 0

Вече бившата половинка на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Мадалина Генеа, продължава да бъде все така активна в социалните мрежи. В една от последните си публикации тя разказа за плашещ случай.

Румънката, която вече не се следва никъде с Гришо и всичките им общи спомени са изтрити, разказа, че е била близо до сърдечен удар. Съдейки по думите ѝ, тя е получила паник атаки, докато... чете новините. Тя заключи, че животът трябва да се цени, защото не се знае какво може да се случи, намеквайки, че е била близо до смъртта....

Ето какво разказа Мадалина Генеа чрез така наречените "сторита" (временни снимки):

"Толкова тъжни времена за човечеството. Как е възможно човек да е способен да действа по този начин? Как? Изживях паник атаки, докато четях новините. Къса ми се сърцето. През миналата нощ имах нещо, което се доближава до сърдечен удар. Надявам се на по-добри дни.

Ако не се чувствате добре за молитви, насилете се. Защото нещо ви кара да не се молите. Трябва да благодаря на всички хора, които се погрижиха за мен. Докторите, които ме гледаха. Никога не знаеш кога животът може да те изненада. Ценете живота всеки ден. Чувствам се благословена" - написа румънката.

Не се знае кои новини точно визира румънката. В нейната страна обаче излязоха с доста странен материал. В Румъния писаха, че Мадалина е заместила Гришо с холивудски красавец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички