Пике е решил да има трето дете с Клара Чиа, Шакира ще бъде разбита


Пике е решил да има трето дете с Клара Чиа, Шакира ще бъде разбита
Снимка: Скрийншот

6350 0

Връзката на защитника на Барселона Жерар Пике със студентката Клара Чиа Марти се развива с много бързи темпове. Дотолкова, че той е готов да вземе решение за любовта си, което изглежда прибързано и ще нарани бившата му половинка Шакира.

Според журналиста Жорди Мартин футболистът е готов да има дете с новата си приятелка. Нещо, за което той отдавна е мечтаел, но колумбийската певица не се е съгласила. Пике е искал да има трето дете и ще работи за постигането на тази мечта с жената, заради която се раздели със звездната певица.

"Това е нещо, което ще я притесни (Шакира), защото с Пике са говорили много. Това беше едно нещо, за което двамата не бяха съгласни", коментират от предаването "Socialite" на "Telecinco".

Жерар Пике разкри още през 2016 г., че иска 3 деца. "Винаги съм искал да имам три. Ако имаме трето, бих го приветствал". Шакира отговори така: "Жерар е убеден, че иска да има три, но аз искам две, така че преговаряме". Вече бившата двойка има две момчета - Милан на 9 г. и Саша на 7 г. Ето какво каза досега за раздялата с Пике Шакира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички