Шакира проговори за раздялата с Пике, запази уважение към него


Шакира проговори за раздялата с Пике, запази уважение към него
Снимка: Getty Images

4544 0

Певицата Шакира за първи път проговори за раздялата си със защитника на Барселона Жерар Пике. Двамата бяха заедно почти 12 години и споделят двама сина - Милан и Саша, но се разделиха това лято заради предполагаема изневяра от страна на футболиста.

"За първи път говоря за тази ситуация в интервю. Мълчах и просто се опитвах да осмисля всичко това. Трудно е да говоря за това, особено защото все още преминавам през него и защото съм публична личност. Така че нашата раздяла не е като нормалните раздели. Беше трудно не само за мен, но и за децата ми. Много трудно", каза колумбийката, цитирана от "Mundo Deportivo".

"Независимо как са приключили нещата между нас, той е баща на децата ми. Имаме отговорности към тези две прекрасни деца и вярвам, че ще разберем кое е най-доброто за тяхното бъдеще, собствените им мечти в живота и кое е правилното решение за всеки", продължи звездата.

"Жерар искаше да играе футбол и да печели титли и аз трябваше да го подкрепя. Моята кариера се развива в САЩ. Един от нас трябваше да направи тази жертва. И го направих аз. Оставих кариерата си на заден план и дойдох в Испания, за да го подкрепя, за да играе футбол и да печели титли. И това беше проява на любов", споделя още Шакира. Твърди се, че Пике е изневерявал на Шакира не само със студентката Клара Чиа Марти, но и със супермодел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички