Перуански национал е със спрени права след обвинение в домашно насилие


Перуански национал е със спрени права след обвинение в домашно насилие
Снимка: Getty Images

1130 0

Крилото на Портланд Тимбърс Анди Поло е със спрени състезателни права от американската Мейджър Лийг Сокър заради обвинения в домашно насилие, съобщава MaisFutebol. Бившата приятелка на футболиста Женесис Аларкон обяви в ТВ предаване, че има физически и психически травми.

"Мейджър Лийг Сокър спира състезателните права на футболиста на Портланд Тимбърс Анди Поло след обвиненията в домашно насилие. Незабавно господин Поло получава забрана да се включва във всички дейности на клуба и докато МЛС не разбере резултатите от разследването", се съобщава в официалния сайт на лигата.

Перуанецът играе за Тимбърс от 2018 г., когато премина от отбора на Морелиа. Той е бил собственост на италианските Дженоа и Интер, но няма нито един мач в Серия А. За Перу Поло има 37 мача и 1 гол.

Случаят с Анди Поло идва след по-малко от месец след обвиненията срещу Мейсън Грийнууд. Английският национал беше арестуван и след това пуснат под гаранция. Вижте и как звездите на Манчестър Юнайтед се смилиха над провинилия се играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички