От Барселона се скарали на свой играч заради среща с Неймар


От Барселона се скарали на свой играч заради среща с Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

2450 0

Ръководството на Барселона сериозно за смъмрили халфа на тима - Артур, а причината е, че е прекарал четвъртък вечерта с Неймар, пише Marca. Двамата бразилци и още няколко техни приятели са вечеряли заедно в Барселона, като след това публикуваха и снимка в социалните мрежи.

Това е ядосало много шефовете на каталунците и му направили сериозна забележка. През миналия сезон Артур отново разгневи шефовете си, като бе единственият играч на Барселона отишъл на рождения ден на Неймар в Париж. След това му се наложи и да се извинява, но изглежда, че не си е взел поука от този случай.

Неймар беше в Барселона, където вчера имаше среща с представители на бившия си клуб, за да се опитат да постигнат извънсъдебно споразумение по повод претенциите на нападателя да му бъдат изплатени 26 млн. евро. Каталунският клуб и бразилецът се разбраха за този бонус за лоялност през 2016 година. Той трябваше да бъде в размер 40 милиона евро, като, според слуховете, 14 милиона вече са му били платени от клуба. Останалата част обаче каталунците са си задържали, след като през лятото на 2017 година Неймар премина в ПСЖ със скандал. А какво обещание за Неймар дадоха от Барселона след затварянето на летния трансферен прозорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички