Футболна фенка не издържа и показа гърдите си в чест на палач на ЦСКА (ВИДЕО)


Футболна фенка не издържа и показа гърдите си в чест на палач на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Колаж на SportLive

11057 0

Един от емблематичните "палачи" в историята на ЦСКА - Андре-Пиер Жиняк, предизвика истински фурор по време на двубой в Мексико. Жиняк, който разплака "червена" България, изхвърляйки ЦСКА от Купата на УЕФА преди години, накара футболна фенка... да покаже гърдите си.

Жиняк отбеляза победния гол за неговия тим Тигрес при победата с 1:0 над Пачука преди няколко дни. Той се разписа от дузпа в последните минути на срещата, а на препълнените трибуни една фенка очакваше с нетърпение французинът да вкара от бялата точка.

Дамата чакаше Жиняк да вкара гол, за да може в негова чест да вдигне тениската си и да покаже гърдите си на всички фенове около нея, а и на всички хора по света, след като ВИДЕОТО бе разпространено в социалните мрежи

До момичето веднага застанаха фенове, които започнаха да се снимат с голата ѝ гръд, а за нея видимо нямаше проблем, след като задържа тениската си вдигната продължителен период от време. Съвсем наскоро пък боксьорка дебютира с нокаут и също реши да покаже гърдите си на феновете (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички