Мания като на Роналдо: Джорджина била първата, притежаваща специално издание кола


Мания като на Роналдо: Джорджина била първата, притежаваща специално издание кола
Снимка: Instagram

3407 0

Половинката на суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, е била първата, която е притежавала ново, специално издание кола. Двамата разполагат с невероятна колекция от коли, като всяка от тях е суперкола за космическа сума.

Една от любимите придобивки на Джорджина е бил Smart #1 SUV автомобил с четири седалки. Тя се влюбила в него заради мобилността му и многофункционалността му.

Родригес, която е родена в Аржентина, но израснала в Испания, е била първата в иберийската страна, която се е сдобила с този автомобил, информира Mundo Deportivo (който дори използва за заглавие, че е първата в света с такава кола).

Тя бе забелязана да я шофира във втория сезон на сериите "Аз съм Джорджина", които вървят по платформата Netflix. По време на епизода тя дава и на своя приятелка да шофира, докато е в колата със своята сестра Ивана.

Колата е лимитирано издание, като има едва 1000 в Евроа. Има обхват от 440 километра, платинено златен покрив и LED светлини, които имат 64 различни цвята и 20 нива на сила.

Спекулира се, че цената е 41 200 паунда, което не е особено евтино, но далеч, далеч не се доближава по цена до най-бляскавата кола в гаража на Роналдо и Джорджина.

Неотдавна пък Роналдо вдигна "наздравица" за любовта и сложи край на спекулациите за раздяла с Джорджина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички