Няма спирка за Джорджина, снима се във видеоклип на колумбийска суперзвезда (СНИМКИ)


Няма спирка за Джорджина, снима се във видеоклип на колумбийска суперзвезда (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1454 0

Партньорката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес ще подложи на изпитание актьорските си умения, като ще участва в новото музикално видео на колумбийската суперзвезда Себастиан Ятра.

Джорджина няма спирка

Marca потвърди, че Родригес ще участва в музикалното видео към новия сингъл на певеца "Energia Bacana" ("Свежа енергия"). Испанката използва Instagram, за да информира феновете за новината, качвайки няколко снимки, които я показват на снимачната площадка. Тя озаглави публикацията: "Qué energía tan bacana" (превод: Каква готина енергия)“

Новият сингъл на Ятра ще излезе в края на тази седмица. Колумбийският певец има 29,8 милиона последователи в Instagram, като има включена песен във филм на Дисни.

Това не е първият път, в който Джорджина Родригес стъпва в света на музиката, тъй като тя беше участник в "Маскираният певец" преди две години. Тя беше облечена в костюм на лъв и изпя песен на испанската попзвезда Берет. Наскоро тя отново разказа за тежкия живот, който е имала преди да срещне Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички