Никой не пожела да купи жилищата и колите на Марадона по време на търг


Никой не пожела да купи жилищата и колите на Марадона по време на търг
Снимка: Getty Images

3579 0

Семейството на Диего Марадона е разпродало много негови вещи на търг, съобщава "Tyc Sports". В търга са били включени 87 притежания на легендарния футболист, сред които къщата на родителите му в Буенос Айрес, апартаментът му в Мар дел Плата, четири автомобила и много други неща.

По-дребните предмети, които е притежавал аржентинецът, са се радвали на голям интерес и са продадени за над 25 000 долара. Сред тях са картини, фланелки на футболни звезди, музикални инструменти. Но недвижимите имоти на Марадона не са били продадени.

Нито към двустайния апартамент на легендата с начална цена 65 000 долара, нито към къщата, която идолът подари на родителите си (оценява се на 900 000 евро), е имало интерес да бъдат закупени. Не са продадени и автомобилите му "Hyundai" 2015 г. (38 000 долара) и две BMW (240 000 и 170 000 долара).

Не е ясно каква е причината за това, но е възможно да е от уважение към легендата, който напусна този свят на 25 ноември 2020 година след сърдечен арест. Имаше информация, че подарък от Христо Стоичков за дон Диего ще бъде изложен на този търг (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички