Близките на Марадона продават на търг ценен негов подарък от Стоичков


Близките на Марадона продават на търг ценен негов подарък от Стоичков
Снимка: Instagram

11381 0

Ценен подарък от Христо Стоичков е сред предметите на Диего Марадона, които ще бъдат продадени на търг от близките на покойната легенда, съобщава "Ole". Става дума за фланелка на българина с надпис от него, гласящ: "За моя голям приятел Диего А. Марадона с обич". Тениската е на българския национален отбор и аржентинската легенда я пазел с любов преживе.

Ценните предмети, които Диего е пазел, ще бъдат продадени на търг, за да бъдат платени данъците и дълговете, които Марадона е оставил след себе си. Сред тях са други фланелки на различни национални отбори с автографи и посвещения, фланелки на Бока Хуниорс, на Марек Хамшик с емблемата на Наполи и номер 17 на гърба и други. На търга ще бъдат изложени за продан и китари, чоасовници, телевизори, костюми, маратонки и спортни облекла, принадлежали на големия футболист.

"Ole" споменава и имоти сред тези притежания, които ще бъдат продадени, както и автомобили. Търгът ще се проведе на 19 септември (вероятно 2022 г., ако не е допусната грешка от изданието) и по всяка вероятност ще се проведе онлайн. Наскоро адвокатът на легендата обяви и каква е официалната причина за неговата смърт, настъпила преди малко повече от година. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички