Невероятно: Лионел Меси спази страхотно обещание към "луд" фен (СНИМКИ)


Невероятно: Лионел Меси спази страхотно обещание към "луд" фен (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

20231 0

Звездата на световния футбол Лионел Меси спаси страхотно обещание, което направи в социалната мрежа "Инстаграм". То бе към "луд" привърженик на Барселона с епична татуировка.

Бразилският фен Игор Магалхаеш си прави татуировка през 2019 година на един от най-емблематичните моменти на Меси - победата с 3:2 за Барселона срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", когато аржентинецът съблече фланелката си я вдигна нагоре показателно.

Игор е военен пожарникар. Той наблюдава Аржентина как тренира в Бразилия по време на Копа Америка и същевременно даде интервю за телевизия, на която показа татуировката си. Публикация от социална мрежа "Инстаграм" на аржентинския TyC Sports бе видяна от милиона само за дни.

В това число влиза и Меси, който дори отговори: "Ужасна татуировка. Обичам я. Бих искал да я видя и да я подпиша". Среща между двамата бе уговорена и обещанието спазено. Това се случи извън хотела на Аржентина в Бразилия през този уикенд. Меси се появи с охраната на националния отбор и маркер, отиде към група от фенове, включително Игор, и подписа татуировката, както обеща. Самият Игор след това публикува в личния си профил в "Инстаграм" шеговито: "Сега мога да умра в мир" - отнасяйки се към качената снимка, на която Меси се подписва на тялото му.

Колкото до представянето му на терена - вижте какъв рекорд за Аржентина изравни Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички