"Netflix" снима риалити шоу за ежедневието на Джорджина Родригес


"Netflix" снима риалити шоу за ежедневието на Джорджина Родригес
Снимка: Instagram

2208 0

Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес продължава да трупа дивиденти от връзката си с футболната звезда. Този път пищната испанка е получила покана да заснеме свое риалити шоу и я е приела, стана ясно от публикация на "Нетфликс Испания".

Сериалът ще носи името "Джорджина" и ще може да се гледа в платформата "Нетфликс". "Това риалити ще бъде дълбок и емоционален портрет на жената, скрит зад фотографии, разкази и гръмки заглавия - нейното ежедневие, майчинството ѝ, нейните възходи и падения", се казва в описанието на проекта.

Родригес не пропусна да се похвали с това в своя Instagram. Тя написа, че е много развълнувана от проекта. Джорджина, която е бивша продавачка в моден бутик, е във връзка с Роналдо от 2016 г. През 2017 г. тя му роди дъщеря Алана Мартина, която е четвъртото дете на португалеца. А кое е единственото лошо във връзката на Джорджина с Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички