Смяна на крушка - мисия невъзможна за Кристиано Роналдо


Смяна на крушка - мисия невъзможна за Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3086 0

Едва ли има нещо на футболния терен, което Кристиано Роналдо не може да прави. Той вкарва с ляв крак, с десен крак, с глава, бяга като спринтьор дори на 35+ години, а въпреки критиките, които отнася, той е и много добър плеймейкър. Но се намери задача, с която Роналдо не може да се справи за разлика от милиарди на планетата - да сменя крушки. 

Разбира се, не става въпрос за това да се пресегне и да развие крушката, както правим всички. Проблемът се крие във височината, на която се намират лампите в мултимилионния му дом, разкрива прелестната му приятелка Джорджина Родригес. 

"Невъзможно е да се смени крушка у нас заради високите ни тавани. Ако вие сте на мястото на Кристиано, бихте ли сменяли крушка на 10 метра височина? По-добре не, нали? Той трябва да се грижи за себе си, а аз - за всичко останало. Обичам да се грижа за него, за дома ни и семейството ни", каза 27-годишната красавица пред списанието "Sportweek". 

"Той не готви. След тежка тренировка всяка сутрин заслужава чиния топла храна на масата, приготвена с любов. Имаме си готвач, а понякога готвя и аз", каза още тя. 

Наскоро приятелката на Роналдо разпали сериозно страстите, най-вече на мъжете, след като Джорджина изгря без дрехи в списание (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички