Кое предпочита Кристиано Роналдо: Най-красивия си гол или секс с Джорджина?


Кое предпочита Кристиано Роналдо: Най-красивия си гол или секс с Джорджина?
Снимка: Instagram

4235 0

Суперзвездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо е направил своя избор в живота по конкретен въпрос, който е индиректно свързан с личния и професионалния му живот. Португалецът говори повече за своите голове, отколкото за отношенията със своята половинка Джорджина Родригес.

Въпреки това, в интервю отпреди време той признава, че дори и най-доброто му попадение не може да се сравнява със секса с Джорджина. А най-добрият му гол до този момент безспорно е онази задна ножица с Реал Мадрид в Шампионска лига срещу сегашния му отбор - Ювентус.

"Не, не може да се сравнява с моята Джорджина, не. Опитвал съм да вкарам такъв гол много, много години. Вкарал съм над 700 гола, но не и такъв. Помислих си: "Най-сетне, вкарах задна ножица, красиво скочих". И начина, по който се слулчи - срещу Буфон, срещу Ювентус, в Шампионска лига. Това бе красив гол" - споделя Роналдо.

"Ще сме женени един ден, това е сигурно. Това е мечтата и на майка ми. Така че, един ден - защо не? Страхотно е. Тя е мой приятел. Имаме разговори. Когато отворя сърцето си за нея, тя отваря своето за мен" - споделя той.

А за финал отново се върна към онази задна ножица: "Когато хората започнаха да ме аплодират на стадиона, бях изненадан. Много ме изненада, защото никога не ми се беше случвало. Това бе незабравим момент" - допълни още Роналдо.

А кои са най-красивите голове, които Кристиано Роналдо почти вкара (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички