Неловко: BBC с извинение заради секс звуци в ефир по време на Уулвс-Ливърпул (ВИДЕО)


Неловко: BBC с извинение заради секс звуци в ефир по време на Уулвс-Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2301 0

От BBC изпаднаха в доста неловко положение по време на излъчването на преиграването между Ливърпул и Уулвърхемптън за ФА Къп. Докато Гари Линекер и Алън Шиърър правиха анализ преди началото на двубоя, в студиото се чуха доста неуместни звуци. Все едно извадени от филм за възрастни.

Секс звуците в ефир продължиха над 20 секунди, а по време на излъчването Линекер нямаше обяснение откъде идват те. След това в социалните мрежи обясни, че е имало залепен телефон на гърба на стола, за да се саботира предаването.

"Със сигурност това е най-странният ефект, който сме ползвали. Звукът бе толкова силен, че не успявах да чуя нищо, докато говоря с Дани Мърфи. Нито пък по време на живата връзка с Алън Шиърър, но все пак ми е смешно", заяви след случката Линекер.

От BBC веднага се извиниха на всички свои зрители, като обясниха, че случаят се разследва. Иначе, в двубоя Ливърпул стигна до минимална победа, за да се класира напред за ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички