Настръхващо: Когато сър Алекс посрещна Роналдо като един горд баща (ВИДЕО)


Настръхващо: Когато сър Алекс посрещна Роналдо като един горд баща (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5766 0

Безспорно една от най-големите заслуги на сър Алекс Фъргюсън във футбола е това, че успя да изгради един от най-великите футболисти в историята. С привличането на Кристиано Роналдо Фъргюсън постави началото на една нова ера в световния футбол, която две десетилетия по-късно все още не е приключила.

Роналдо винаги е споделял за Фъргюсън, че е като негов баща, защото е научил и много житейски уроци от легендарния шотландец. Двамата имаха много силна връзка, която се запази и след преминаването на португалеца в испанския колос Реал Мадрид. Сър Алекс не престана да следи развитието на кариерата на Роналдо и да го подкрепя, макар и от дистанция.

През 2016-а обаче Фъргюсън имаше възможността лично да се докосне до един от най-големите успехи на Роналдо във футбола. Тогава португалецът стана европейски шампион със своята родина - нещо, което не бе постигал в кариерата си. А сър Алекс беше там, на стадиона, за да поздрави лично Кристиано за големия успех.

Популярно видео запечатва момента, в който сър Алекс чака в продължение на няколко минути, за да види и да се прегърне с Роналдо като един истински горд баща, видял как неговият син израства и постига мечтите си. Защото спечелвайки Евро 2016, Роналдо сбъдна една своя мечта.

А кои са моментите, за които сър Алекс съжалява най-много - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички