Нападнаха с камъни колата на Уанда Нара


Нападнаха  с камъни колата на Уанда Нара
Снимка: Getty Images/Guliver

2970 0

Автомобилът на Уанда Нара - съпругата на Мауро Икарди и негов агент, е бил атакуван в Милано. В колата са били и децата на двойката, а возилото е било нападнато с камъни, докато е минавало близо до стадион "Сан Сиро", съобщават в Италия.

При инцидента не е пострадал никой, но аржентинката е подала оплакване в полицията. На Ботуша пишат, че атаката най-вероятно е дошла от фенове на Интер, които я обвиняват, че заради нея клубът не успя да се договори за нов контракт с нападателя. В момента Икарди е в немилост при "нерадзурите" и дори може да напусне през летния трансферен прозорец.

СКАНДАЛ В СЕМЕЙСТВОТО НА ИКАРДИ: УАНДА НАРА МУ ИЗНЕВЕРЯВА СЪС СЪОТБОРНИК

Както е известно, вероятно заради отказа му да подпише нов договор Икарди бе лишен от капитанската лента на Интер, в отговор на което той отказа да лети с отбора за Виена. Там се проведе първият мач от 1/16-финалите на Лига Европа. Според слуховете нападателят се е договорил да премине в друг клуб. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички