Разкритие в Аржентина: И Диего Марадона сред бройките на Уанда Нара


Разкритие в Аржентина: И Диего Марадона сред бройките на Уанда Нара
Снимка: Getty Images/Guliver

49955 0

В аржентинска телевизия през уикенда бе направено едно от най-скандалните разкрития в последните години. От няколко години в страната се спекулира, че легендата на футбола Диего Марадона е имал мимолетна връзка с агентката и съпруга на Мауро Икарди Уанда Нара.

Според изданията в страната именно връзката на нападателя с Нара е причината той да не получава повиквателни за националния тим на "албиселесте". Причина за това е предишна връзка на русата изкусителка с Макси Лопес, който от своя страна е близък с определяния за "треньор" в тима на Аржентина Лионел Меси.

Но да се върнем на основната тема! Новината започва да обикаля медиите в страната, след като Уанда Нара е забелязана да носи бельото на Дон Диего. Сега 91-годишната аржентинска актриса и водеща Мирта Легранд разкрива, че наистина е имало подобна случка.

"Обядвах в хотел "Costa Galana" и когато бях готова да ставам, към мен се приближи Уанда Нара. "Защо не ме поканите във Вашето шоу?" ме попита тя, а аз ѝ отговорих "Вие сте тази, която вчера бе с Марадона. Не ме оставихте да спя цяла нощ!"

Спомням си много добре онази вечер. Бях в президентския хотел, а тяхната стая бе до моята. Имаше много викове, местеха мебели - не знам какво се случваше в стаята им...", споделя Легранд в шоуто си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички