Най-титулуваният футболист - Дани Алвеш, е обвинен в сексуално насилие


Най-титулуваният футболист - Дани Алвеш, е обвинен в сексуално насилие
Снимка: Getty Images

4311 0

Бившата звезда на Барселона, Ювентус и други клубове - Дани Алвеш, е заподозрян в сексуално насилие. Според "ABC" жена се е оплакала в полицията на Каталуня, че е била тормозена от бразилеца в нощен клуб в Барселона.

Неназованата жена е съобщила, че 39-годишният футболист е пъхнал ръката си под бельото ѝ. Тя се е изплашила и е споделила пред приятели, които на свой ред са предали информацията на охраната на заведението.

Служителите по сигурността са преместили предполагаемата жертва и приятелите ѝ "на безопасно място" и са уведомили каталунската полиция, след което нейни служители са пристигнали на място. Когато жената е разказала пред тях за случилото се, Алвеш е бил напуснал заведението.

От обкръжението на футболиста казват, че информацията е лъжа, но не отричат, че той е бил в нощния клуб. Те твърдят, че престоят му е бил кратък и нищо не се е случило по това време.

Каталунската полиция е започнала разследване. Жената е преминала медицински прегледи и е дала показания за случая. Инцидентът се е случил в ранното утро на 30 декември. Дани Алвеш е бил на почивка в Барселона в дните преди Нова година. А ето кой треньор бе уволнен след обвинение в сексуален тормоз

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички