Ексклузивно: Кобрата и Андреа отново са заедно


Ексклузивно: Кобрата и Андреа отново са заедно
Снимка: Facebook

19536 0

Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев изглежда, че отново се е събрал с дългогодишната си половинка и фолкпевица Андреа, пише "България днес". Новината е била потвърдена от жители на Пловдив, които са забелязали двойката заедно в града под тепетата.

Двамата са пристигнали в Стария град и са отседнали заедно в местния грандхотел. Докато боксьорът уреждаше бизнес дела, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето, пише още изданието. "Изглеждаше много щастлива и доволна", потвърди читател на “България днес”.

Както е известно, двете знаменитости се разделиха по-рано през годината. По-късно Пулев заяви в специално интервю, че му е тъжно за раздялата. “Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек, изля душата си Пулев. - За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко", коментира Пулев преди време.

Припомняме, че братя Пулеви подготвят боксова галавечер в Пловдив, на която ще се боксира Тервел Пулев. Най-вероятно престоят на Кобрата в града е свързан с организацията на боксовата вечер в зала "Колодрума". А кога и срещу кого ще се боксира Тервел в Пловдив - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички