"На мен поне з*****ът ми не е пробит": Защитник побесня след разкритията на гея-футболист


"На мен поне з*****ът ми не е пробит": Защитник побесня след разкритията на гея-футболист
Снимка: Getty Images

4375 0

Украинският футболист Богдан Бутко изрази възмущението си от разкриването на първия хомосексуален сред професионалните футболисти. Това се оказа младият австралиец Джошуа Кавало, който играе за Аделаида Юнайтед. Самият Бутко в момента е под наем в турския Ерзурумспор. 

"Би трябвало да е срам за съотборниците му, когато му стиснат ръката. Ако Вие подкрепяте това, аз не го. Как да мълчиш, когато децата ни порастват и гледат всичко това? Не забранявам да се живее с понятията за сегашното време, но ако си гей с отклонения и го изнасяш от стаята си за публично обсъждане, тогава как мога да гледам на това?", написа защитникът в социалните мрежи, с което започна разгорещена дискусия.

След като беше упрекнат, че е "латентен гей" и бе призован да си го признае "без страх", Бутко написа: "Може да призная какво ли не, но не си струва. Важното е, че за****ът ми не е пробит. Не се учудвам, че 50% от гейовете най-вероятно са и педофили. Най-важното е, че те вече се възпроизвеждат. Няма да го съдя по лични качества и не искам това, защото не го познавам лично". А ето кой известен футболист подкрепи Кавало. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички