Абсурдно лесно: Как бивш играч на Аякс "забил" своята половинка (СНИМКА)


Абсурдно лесно: Как бивш играч на Аякс "забил" своята половинка (СНИМКА)
Снимка: Instagram/davidneres

3404 0

Понякога може да бъде много трудно за даден човек да си осигури среща, но категорично за футболните звезди е далеч по-лесно. Най-пресното потвърждение за това е разказът на Давид Нерес, който на 11 януари тази година премина в Шахтьор Донецк с трансфер от Аякс.

24-годишният играч очевидно не страда от липса на увереност и самочувствие. Той разказа как точно е накарал сегашната си половинка Кира Уинона, която е германски модел, да излязат заедно. И звучи просто твърде лесно.

"Не трябваше да правя много, за да спечеля сегашната си приятелка. Видях я в Инстаграм и ѝ пратих следното съобщение: "Аз съм Давид Нерес. Ела при мен". Това бе достатъчно, за да се срещнем" - разказа Нерес пред Het Parool.

В интервюто Нерес призна още, че "явно германските жени обичат бразилски мъже", като заради това просто пратил съобщението и останалото е история. Двамата все още са заедно, като Уинона роди първото им дете през 2020 година.

Нерес започна нова глава във футболната си кариера през този трансферен прозорец, след като, както споделихме, бразилският национал напусна Аякс по-рано през този ммесец след 5 години в клуба, за да премине в Шахтьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички