Мауро Икарди не дава на бившия на Уанда да вижда децата си


Мауро Икарди не дава на бившия на Уанда да вижда децата си

4299 0

Скандалите около звездата на Интер Мауро Икарди не спират. Поредният такъв засяга личния му живот - оказва се, че голаджията не позволявал на бившия мъж на жена си - Макси Лопес, да вижда децата си. Както е известно, Икарди отмъкна Уанда Нара именно от своя бивш приятел Лопес.

"Винаги съм се опитвал да бъда сдържан заради децата си. Моята цел винаги е била те да не ме осъдят, когато пораснат. Затова предпочетох да мълча в много ситуации. Можел съм да реагирам, но не го правя, само за да защитя децата. Отговарям само когато почувствам агресия към себе си", коментира Лопес пред Radio La 990.

УАНДА НАРА РОДИ ВТОРО БЕБЕ НА ИКАРДИ (СНИМКА)

"Сега на практика не виждам децата си, понякога Нара и Икарди не ми разрешават да говоря с тях по телефона. За последно съм ги видял през декември. Видяхме се за няколко часа и през януари, когато получих отделно разрешение", оплака се аржентинецът.

"Отношенията ни с Уанда са сложни, липсва хармония. В течение на много години разговаряхме само чрез адвокатите ни. С Мауро ситуацията е подобна, понякога и по-лоша. Именно затова не поддържам връзка с тях. Неговото поведение е винаги едно и също. Аз му казах, че ще разбере някои неща, когато стане баща, но това не се случи. Например, вчера беше рожденият ден на сина ми и Уанда и Мауро ме нападнаха по телефона. Какви взаимоотношения мога да имам с такива хора?", недоволства Макси Лопес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички