Икарди загази: Изследванията показаха, че не е контузен


Икарди загази: Изследванията показаха, че не е контузен
Снимка: Guliver/GettyImages

1262 0

Нападателят на Интер Мауро Икарди не е контузен, съобщиха от пресслужбата на ломбардския клуб. Аржентинецът премина медицински изследвания, след като се жалва от болки в дясното коляно. Според лекарите не са установени никакви промени в сравнение с резултатите от изследването, проведено преди началото на настоящия сезон.

Както е известно, съпругата и агент на Икарди Уанда Нара не успя да се договори с ръководството на "нерадзурите" за нов договор на нападателя. Миналата седмица Интер лиши Икарди от капитанската лента, която премина при вратаря Самир Ханданович. След като научи това, южноамериканецът отказа да замине за Виена за мача с Рапид и тренира с резервите.

НАПАДНАХА С КАМЪНИ КОЛАТА НА УАНДА НАРА

Така версията за контузия, която се прокрадна в Италия, за да оправдае неучастието на звездата в мачовете на тима, увисна. По всичко личи, че между играча и клуба има сериозен проблем, който може да доведе до продажбата на Икарди през лятото. Вчера се появи твърдение, че Нара е заявила, че съпругът ѝ няма да играе за "нерадзурите", докато не му бъде върната капитанската лента. Впоследствие половинката на футболиста отрече твърдението.

Проблемът с мъжа ѝ разплака знойната аржентинка в ефир. Видео и подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички