"Диего е в ковчег": Грозна гавра на англичанин с Марадона, фенове в Италия го търсят (СНИМКА)


"Диего е в ковчег": Грозна гавра на англичанин с Марадона, фенове в Италия го търсят (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

4986 0

Безспорно голямото дерби от първия ден на квалификациите за Евро 2024 противопоставя двата отбора, които си оспорваха финала на Европейското първенство, което се състоя през 2021-ва - Италия и Англия.

Тогава на Ботуша ликуваха след успех с дузпи, а "трите лъва" останаха с празни ръце и са жадни за мъст. Това важи и за техните привърженици, които отпътуваха за Неапол. Сред тях имаше обаче и такива, които минаха всякакви граници.

Един от тях реши да се изгаври с легендарния Диего Марадона, който вече не е сред живите. Въпреки че е аржентинец, той е боготворен в Неапол, тъй като е легенда на Наполи. А именно в този град ще се състои мача между Англия и Италия.

Още при пътуването към Неапол въпросният привърженик е заснет как държи знамето на Англия, но върху него пише следния отвратителен надпис: "Диего е в ковчег".

Това вбеси не само привържениците на Наполи, но и цял свят. В социалните мрежи дори започна да циркулира снимката на провинилия се - открит е профилът му в социалните мрежи и феновете го търсят. Дори някои запалянковци пишат, че предлагат 10 хиляди евро, ако някой го намери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички