"Малък пашкул": Гришо разясни защо избра да живее в Монако вече 10 години


"Малък пашкул": Гришо разясни защо избра да живее в Монако вече 10 години
Снимка: Getty Images

33032 0

Първата ракета на България - Григор Димитров, даде отговор на въпроса защо е избрал да живее в Монако през последните 10 години. Тенисистът разказа как прекарва свободното време, което има между турнири.

"Трудно е да се отговори на този въпрос. Монако е супер гореща точка за всички спортисти. Той е в центъра на всичко, на Европа. Можете да вземете полет до навсякъде и аз не харесвам големите градове. Когато дойдох тук, за да играя на турнира в Монте Карло за първи път преди около 13 години, се влюбих в града, в атмосферата му, в това колко много ме кара да се чувствам като у дома си и колко е малък.

Това е нещо, което ценя и на което отдавам голямо значение. Когато се върна от турнир, наистина мога да се откъсна, да се отпусна и да се насладя. Тук успях да имам всичко това едновременно. Това е като един малък пашкул", обясни звездата пред nicematin.com.

"Всеки път, когато завърша турнир, идвам тук, дори и да е за няколко дни. Това е промяна за мен, отивам на разходка или на голф, преди да започна отново да пътувам. Много обичам да съм сред природата, да се разхождам, но и да карам коли или мотоциклети, стига да има скорост.

Не се страхувам да го кажа, трябва да се възползвате от тези неща, защото по време на Вашата кариера всичко се движи много бързо, така че трябва да знаете как да забавяте малко от време на време", сподели още Григор. Наскоро бившата на Гришо - Лолита, показа красиво място до дома му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички