"Един ден там": Лолита показа куп красиви кадри от мястото, на което Григор Димитров живее (ВИДЕО)


"Един ден там": Лолита показа куп красиви кадри от мястото, на което Григор Димитров живее (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/reina_dolores/

11784 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпрати изключително успешни заключителни месеци от сезона през тази година. Съвсем скоро той започва похода си и към 2024-та, за която се надява да е поне толкова силна, колкото бе финалът на последната кампания.

Красивото място, на което живее Григор Димитров

Той имаше неособено голямо време за почивка, като в част от нея прекара време с близките си в родното си място в България - Хасково. Не е ясно дали е останал за известно време и в дома си в Монте Карло - Монако.

32-годишният българин живее там от вече доста години, като несъмнено княжеството, разположено на Френската Ривиера межди Средиземно море и Франция, е сред най-красивите места в Европа. Това се потвърди и от кадри от бившата му половинка Лолита Османова.

Рускинята, която бе с Григор Димитров преди той да изкара няколко месеца с Мадалина Генеа, показа пленително видео от Монако. Страната е и сред петте европейски микродържави, както и втората най-малка държава в света.

"Един ден в Монако" - е озаглавето видео, което руската красавица Лолита сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram. В него показва прекрасни гледки - включително и такива от движение, докато се движи с автомобил.

Можете да видите въпросните кадри и да им се насладите чрез видеото, което е прикачено по-долу в материала. Неотдавна пък Лолита Османова се сети и за много красиво място само на 10 минути от дома на Григор Димитров (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички