Магуайър се сбил, за да защити сестра си, не бил предлагал подкуп


Магуайър се сбил, за да защити сестра си, не бил предлагал подкуп
Снимка: Getty Images/Guliver

13850 0

Агресията на Хари Магуайър в четвъртък вечер, довела до ареста му, е била отключена от нападение над сестра му, твърди "Mykonos Voice". Близката роднина на футболиста на Манчестър Юнайтед е била с него в заведението, когато група британци е започнала да обижда защитника. Въпросната група е била от фенове на друг английски тим.

Един от тях е намушкал сестрата на Магуайър в ръката с остър предмет. Футболистът се е хвърлил на бой на нападателите, когато е видял окървавената ръка на сестра си. Той е успял да удари виновника и тогава е избухнал масов бой. Когато е пристигнала полицията, Магуайър се е опитал да обясни какво се е случило, но служителите на реда са получили нареждане да го отведат в полицейското управление за по-нататъшни действия.

Когато е бил заведен в управлението със своите приятели, играчът на Манчестър Юнайтед е попитал каква глоба трябва да плати, за да бъде приключен случаят. Такава била процедурата в Англия, но Магуайър не е знаел как се процедира в такива случаи в Гърция. Полицаите са сметнали това за предлагане на подкуп.

Звездата се е обадил на баща си и той е пристигнал в Сирос снощи с частен самолет. Бил е придружен от адвокат на клуба. Според "Mykonos Voice" Хари Магуайър е в "много лошо психологическо състояние" заради инцидента. А кой шампион с Левски е бил затворен невинен и е щял да се самоубие вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички