Магуайър е получил разрешение да се върне в Англия и "засега е свободен"


Магуайър е получил разрешение да се върне в Англия и "засега е свободен"
Снимка: Getty Images/Guliver

1465 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър се появи в съда на остров Сирос, след като прекара две нощи в ареста заради сбиване и обиди към полицаи.Защитникът на "червените дяволи" и още двама англичани бяха обвинени освен в нападение към служители, и в подкуп, след като един от тях е опитал да им предложи подкуп.

Днес тримата трябваше да дадат своите обяснения в съда. Адвокатът на Магуайър даде само един кратък отговор след днешното изслушване. На въпроса на репортер на Sky Sports дали играчът на Манчестър Юнайтед все още е свободен човек, той отговори: "В този момент - да".

Според медиите на Острова, ако бъде признат за виновен, Магуйаър може да бъде осъден на три години затвор. Английските медии твърдят, че Магуайър е получил разрешение да се прибере във Великобритания. Следващото заседание по делото е във вторник, но не е необходимо играчът да присъства на него. От Манчестър Юнайтед са заявили, че са наясно с инцидента. Клубът е в контакт със защитника, а той сътрудничи на гръцките власти, обявяват от "Олд Трафорд". А какви разправии с полицията имаше играчът на Интер Марсело Брозович вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички