Хари Магуайър предлагал подкуп на гръцките полицаи, за да го освободят


Хари Магуайър предлагал подкуп на гръцките полицаи, за да го освободят
Снимка: Getty Images/Guliver

1696 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е прекарал втора нощ в гръцкия арест, след като бе задържан при сбиване около бар на остров Миконос. Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък. Според The Sun конфликтът е станал, след като група английски туристи са обиждали защитника и неговия клуб.

Приятелите на Магуайър са се застъпили за него и се е стигнало до конфликта. Твърди се, че футболистът е заявил на полицията да се махат, тъй като случващото се не било тяхна работа. След неуспешен опит той да бъде арестуван, полицията е повикала подкрепление и едва тогава са задържали Магуайър и двама от приятелите му.

Британците обаче са продължили конфликта със служителите на реда и дори са предложили пари на полицаите, за да бъдат освободени, след като били вкарани зад решетките. След първата нощ в Миконос играчът и приятелите му са били преместени на съседния остров Сирос, където са нощували снощи. Днес те трябва да се явят в съда. А кой играч на Барселона катастрофира пиян вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички