Лудогорец предлага: За 50 лв. гледаш мач и щракаш с пръсти на "Кукавица"


Лудогорец предлага: За 50 лв. гледаш мач и щракаш с пръсти на "Кукавица"

2417 0

50 лв. струва удоволствието да гледаш мач на Лудогорец, а след него да те весели Цеца Величкович. Това е цената на билетите за централния сектор на стадиона в Разград за 15 май, петък, когато "орлите" приемат Локомотив (София) за мач от 30-ия кръг на "А" група.

Преди срещата ще се състои официалното откриване на прословутата трибуна "Моци". Едновременно с това ще бъде чествана и 70-годишнината на клуба. При победа, Лудогорец пък ще си гарантира четвърта поредна титла в "А" група.

След двубоя на импровизирана сцена в целия си блясък ще изгрее Цеца. Оснвен сръбската мега звезда, известна с хитовете си "Кукавица", "Идеално лоша", и "5 минута", са поканени да пеят още Крисия и фолкаджийката Джена.

Извън централната трибуна членовете на фен клубовете и притежателите на клубни карти ще плащат по 20 лева. Пропуските ще се продават от понеделник на касата на Спортен център Лудогорец. За всички останали посетители цената на пакетния билет е 25 лв.

Шоуто ще завърши със заря, а голямата награда от томболата е велосипедът "Лудогорец", който следващата седмица ще бъде пуснат за продажба в търговската режа на клуба, похвалиха се от Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички