Крисия, Цеца и заря за откриването на трибуна "Моци"


Крисия, Цеца и заря за откриването на трибуна "Моци"

3682 0

Детето с ангелски глас Крисия, и сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще пеят на откриването на трибуна "Моци", разкриха от Лудогорец.

Шоуто, с което ще бъде отбелязана и 70-годишнитата на клуба, е планирано е планирано за 15 май на мача с Локомотив (София) от "А" група. Новата трибуна ще бъде осветена от русенския митрополит Наум. Част от тържеството ще бъдат министри, спонсори и партньори на разградския тим.

Освен Цеца и Крисия, която е родом от Разград, в концерта ще се включи и фолкдивата Джена. Програмата на тържествата предвижда още много забавления, томбола и церемония по награждаване на най-заслужилите ветерани на Лудогорец, както и грандиозна заря.

Клубът подготвя и юбилейно издание с уникални фотоси от историята на тима, значки за годишнината, както и специални фланелки с автентичните цветове на отбора. Специална серия шалове също ще се появят в магазините на клуба. Безспорно най-големият хит сред артикулите ще бъде велосипедът „Лудогорец“.

Новият сектор разполага с 2308 места със седалки като на „Алианц Арена“ в Мюнхен. По-голямата част от тях са покрити с козирка. За комфорта на зрителите е предвидена кетъринг зона, телевизори, луксозни тоалетни и стая за първа помощ. Достъпът ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на „Лудогорец Арена“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички