Любопитно: Кубрат Пулев вече има нова приятелка и дори живеят заедно


Любопитно: Кубрат Пулев вече има нова приятелка и дори живеят заедно

88065 0

През изминалата седмица певицата Андреа публикува скандална снимка в социалните мрежи, с която на практика обяви, че с Кубрат Пулев вече не са двойка. Двамата прекараха заедно повече от 12 години, но в крайна сметка сложиха край на отношенията си.

Няколко часа по-късно дупнишката певица изтри публикацията, което доведе до нови въпросителни за това дали най-добрият ни боксьор и някогашната звезда на "Пайнер Мюзик" всъщност са заедно, или не.

"Флагман" информира, че всъщност двамата не са заедно от края на миналата година, малко след победата на Кобрата над Хюи Фюри в "Арена Армеец" в София. Причина за това е, че боксьорът ни в тежка категория живеел все по-малко в България и това не допадало на певицата.

Изданието обаче пише още, че към днешна дата Пулев има нова приятелка. Двамата дори живеели на семейни начела, а Кобрата и Андреа успяли да запазят приятелски отношения, което се подсказва от помощта, която блондинката оказва на Кубрат във "войната" му с Джени Суши.

Агентът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев пък сподели кога можем да очакваме нов мач на българската боксова звезда. Повече по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички