След курса за сексуален тормоз: Похвалиха "променения" Пулев


След курса за сексуален тормоз: Похвалиха "променения" Пулев
Снимка: принтскрийн

11707 0

Кубрат Пулев получи похвали след курса за справяне със сексуалния тормоз, в който трябваше да вземе участие след скандала с Джени Суши. След успешно преминатия курс Кобрата се е променил към по-добро, категоричен е Барет Морис, координатор в Университета на Лас Вегас, който е ръководил курса.

"Въпросът е как реагираш на такова нещо. Едно от нещата, които Пулев направи след първите часове от курса бе, да публикува в социалните медии, че е осъзнал, че е сбъркал. Той призова феновете му да не атакуват и обвиняват репортерката. Това е важна стъпка след грешката, която е допуснал", заяви Барет Морис пред в. "Лас Вегас Сън", цитиран от dir.bg

"Убеден съм, че Кубрат никога повече няма да попадне в пободна ситуация. Той се е поучил, променен е. Преценявам това по сравнението между него преди да започне обучението, и как общуваме сега, след него. Той бе много активен по време на курса, искаше да е част от него и да извлече от него всичко."

"Разбира се, винаги ще свързват името му с този случай, когато отвориш в google, без съмнение ще прочетеш за репортерката и останалото. Няма как да промениш случилото се в миналото. Но е много важно Пулев да продължи да е шампион не само на ринга, но и в честното общуване и пазенето на личните и гражданските права"
, заяви Морис.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев вече може да се боксира свободно (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички