Промоутърът на Кобрата с нова атака, този път срещу адвокатката на Джени Суши


Промоутърът на Кобрата с нова атака, този път срещу адвокатката на Джени Суши
Снимка: Guliver/GettyImages

18248 0

Легендата в промоутърския бизнес Боб Аръм отново избухна срещу репортерката Джени Суши, като този път намеси и нейната адвокатка - Глория Олред. Преди няколко седмици двете се заканиха да сезират Атлетическата комисия на щата Калифорния заради изказването на Аръм в средата на юни, в което обяви, че в целувка на Кубрат Пулев към репортерката няма никакво сексуално насилие.

"Сексуалното насилие е реален проблем и го знам много добре. Това, което се случи там обаче няма нищо общо с него. А начинът, по който бе разпространен случаят само омаловажава истинските сексуални посегателства", започна Аръм пред IFL TV.

"Имах желанието да отида на пресконференцията на Джени Суши и Глория Олред, но ме изгиниха и не ми дадоха достъп. Но Глория Олред, която е адвокат на споменатата дама, явно забравя, че в Съединените щати ние все още можем да се позоваваме на Първата поправка. А според нея аз имам свещеното право на свобода на словото. Моите коментари и изказвания със сигурност не подлежат на законова санкция и са предпазени от Конституцията", допълни още промоутърът на Кубрат Пулев.

"Недопускането ми на пресконференцията само показва отчаянието, което е обзело лагера на въпросната дама и юридическия ѝ щаб", сподели още Боб Аръм. А какво е личното мнение на Аръм за Суши и за стореното от Кубрат след интервюто с нея вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички