Лионел Меси се оплака, че е ял бой от охранител на стадион


Лионел Меси се оплака, че е ял бой от охранител на стадион
Снимка: Getty Images

20893 0

Голямата звезда на ПСЖ и аржентинския национален отбор - Лионел Меси, направи интересно разкритие, че веднъж е бил сериозно "подреден" от охранител на стадион.

Аржентинецът взе участие в интервю, в което даде своето отношение по проблема с феновете, които нахлуват на терените. Там той разказа за една случка, която му е оставила болезнен спомен - по време на мач и нахлуване на терена, 7-кратният носител на "Златната топка" е бил ударен случайно от охранител, който се е опитвал да го защити.

"Проблемът с нахлуванията е доста нашумял напоследък, в някои случаи дори е плашещо като например в последния мач на националния ни отбор срещу Хондурас в Маями, когато охраната дойде и дори ме удари, но без да иска, опитвайки се да ме защити от нахлул привърженик", каза Меси пред медията "Ole".

"От другата страна, това пък са хубави признаци на обич от страна на нашите почитатели, но разбира се, всичко има своите допустими граници", добави още аржентинският футболист.

Със сигурност Меси няма време сега да мисли за "боя", който е ял, а в съзнанието му е само и единствено предстоящото Световно първенство в Катар, в което Аржентина ще даде всичко от себе си, за да зарадва своите сънародници у дома с голям триумф.

В този материал пък можете да се запознаете с цялата селекция на аржентинския национален отбор за Мондиала в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички